Aγιουρβέδα-Γιόγκα και καθημερινό πρόγραμμα

η Αγιουρβέδα όπως και η Γιόγκα συναντώνται σε πολλά σημεία ειδικά στο πώς βιώνει κάποιος την καθημερινότητα του.
Πολλές συνήθειες είτε μας βοηθάνε να αυξάνουμε την ενέργεια του σώματός μας είτε αντίθετα μας δημιουργούν τις προυποθέσεις να ασθενήσουμε και να χάσουμε τη ζώτικότητα μας.Λάμψη φωτεινότητα και καλή λειτουργία των οργάνων και συστημάτων μας είναι τα σημάδια ότι η Αγκνι,το στοιχείο της δύναμης και της ενέργειας εντός μας είναι ανεβασμένο ενώ το στοιχείο του Άμα που υποδηλώνει την τοξικότητα είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Αντίθετα υπάρχουν κάποια σημάδια που μας δείχνουν ότι έχουν συγκεντρωθεί πολλές τοξίνες στον οργανισμό μας όπως πχ.Δυσοσμία σώματος και αναπνοής,ούρα σκούρα, θολά η αποχρωματισμένα,δυσπεψία,δυσκοιλιότητα η και διάροια,ανορεξία κλπ.
Στην Αγιουρβεδική πρακτική έχομε κάποιες τροφές που μας βοηθούν στην αύξηση της ενέργειας και στην αποβολή των τοξινών όπως είναι το τζίντζερ,το εξευγενισμένο βούτηρο,το κάρδαμο, η κανέλλα κλπ
Ο Σωστός τρόπος διαβίωσης που δεν καταπατά τους κανόνες υγιεινής,τηρώντας επίσης ένα καθημερινό πρόγραμμα Γιόγκα αλλά και διάφορες αποτοξινώσεις μέσω της Αγιουρβέδα μας βοηθά να είμαστε υγιείς σε σώμα και νού.
γισ συμμετοχές στα προγράμματα καί περαιτέρω πληροφορίες καλέστε
0030-6932108189/yoga4therapy@yahoo.grKrishna 2


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.