Καταπολέμηση της παχυσαρκίας με την κατάλληλη Διατροφή.

Η παχυσαρκία είναι η μάστιγα της εποχής.Ο καθιστικός τρόπος ζωής, ακόμα και πολλές εργασίες εμπεριέχουν ατέλειωτες ώρες στην καρέκλα με ελάχιστα διαλείμματα, το πρόχειρο και μη υγιεινό φαγητό, οι ακατάλληλες ώρες ύπνου κλπ. αλλάζουν την μεταβολική ισσοροπία του ανθρώπινου οργανισμού.
Ο μη ισσοροπημένος μεταβολισμός είναι η κυριώτερη αιτία αν όχι και η μοναδική αν εξαιρέσει κανείς κάποιο παθολογικό αίτιο για την παχυσαρκία.stress and ...
Η παχυσαρκία μπορεί επίσης να οφείλεται και στην βουλιμία, μιά αντίδραση που πολλές φορές τα αίτια της βρίσκονται στην αδυναμία χειρισμού του στρέςς, της κατάθλιψης κ.ά αρνητικών ψυχολογικών καταστάσεων.
Μέσα από διάφορες πρακτικές της Γιόγκα μπορούμε να επιφέρουμε εξισσορόπηση του μεταβολισμού και των ορμονών του οργανισμού μας. Αυτό έχει άμεσα αποτελέσματα στην βελτίωση της ενέργειας και της ζωτικότητας του οργανισμού μας.
Και όπως είναι γνωστό ένα υγιές σώμα μας δίνει ένα υγιή νού, διαυγή, ήρεμο και οξυδερκή ικανό να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της ζωής.the fat people battle

Για τον μήνα Ιούνιο θα λειτουργήσει πρωινό τμήμα 8-9:00 π.μ.κάθε Σάββατο.
Δηλώστε συμμετοχή:yoga4therapy@yahoo.gr


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.