Kατάθλιψη-η μάστιγα του αιώνα!

Η κατάθλιψη προσβάλει αμέτρητους ανθρώπους κάθε χρόνο και ειδικά την περίοδο αυτή ακόμα περισσότερους. Εκτός από την προσβολή της φυσικής υγείας επηρεάζει την σχέση του ασθενούς με τους φίλους,τους συναδέλφους και γενικότερα τον κάθε τομέα της ζωής του.
Η κατάθλιψη είναι μιά διαταραχή που τοξινώνει ολόκληρο το σώμα,αποσυντονίζει το νευρικό,το ορμονικό σύστημα και γενικότερα ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό.stress and despair.
Χρειάζεται λοιπόν άμεση θεραπεία και φυσικά εδώ υποστηρίζουμε φυσικούς και εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας όπως Γιόγκα,Αγιουρβέδα κλπ
Στην κατάθλιψη υπάρχει πάντα πολύ χαμηλό ποσοστό ενέργειας στο σώμα.Αντιμετωπίζεται με ένα ολιστικό πρόγραμμα αναβάθμισης μέσα από αλλαγή στην διατροφή,τον ύπνο,τις τεχνικές βελτίωσης της υγείας σωματικής και νοητικής και τελικά την βελτίωση της ποιότητας ζωής και φιλοσοφίας του ατόμου η οποία το βοηθά να αντιμετωπίζει τα αρνητικά γεγονότα και καταστάσεις.


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.