Ευζωία:παράγοντας και βάση επιτυχίας

Αλήθεια έχετε σκεφθεί πόσο σημαντική είναι η υγιής κατάσταση μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας όποιοι και να είναι αυτοί? Πολύς κόσμος λόγω των εξαντλητικών ρυθμών του σύγχρονου τρόπου ζωής αμελεί μιά στοιχειώδη φροντίδα του εαυτού η καταφεύγει σε κάποια «αγχολυτικά»,τα οποία στην πραγματικότητα κάνουν το ακριβώς αντίθετο από το να κατευνάσουν το άγχος και τις σκοτούρες
π.χ. το τσιγάρο…Όλοι γνωρίζουν και μέσα τους παραδέχονται την βλάβη που προκαλεί αλλά πόσοι έχουν την δύναμη να το αποφύγουν?
και όμως υπάρχουν τρόποι αρκεί να υπάρχει θέληση…Αν συνειδητοποιήσει κάποιος ότι το τσιγάρο έχει «στείλει» πολλούς και μπεί στο κόπο να πληροφορηθεί ότι: το τσιγάρο προκαλεί αναπνευστική ανεπάρκεια, ανεύρυσμα στην κοιλιακή αορτή,χρόνια βρογχίτιδα,κίνδυνο εμφράγματος κλπ., όλα αποδεδειγμένα με στατιστικά στοιχεία ίσως αρχίσει την προσπάθεια και πάρει τελικά την μεγάλη και σωτήρια απόφαση! Περισσότερα για τεχνικές αποτοξίνωσης προσεχώς.Γραφτείτε στο RSS του blog και θα είστε πάντα ενήμεροι.


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.